Cauliflower dough – Sarajevo Food Dictionary

Cauliflower dough

Ingredients

2 cups of chopped cauliflower
A pinch of salt
Bag of parmesan cheese
1 egg

  1. Turn on the oven at 200oC.
  2. Chop up the cauliflower by putting it in a blender. After that, put it into the microwave for 30 seconds and then put it in a gauze or cloth and squeeze excess fluid.
  3. Place the cauliflower in a bowl, and add the parmesan, egg and pinch of salt. Mix.
  4. Arrange the mixture on baking paper and bake for 20 minutes.

TIP: After baking, you can put the cheese, add the mushrooms and anything else you like to put on a pizza and then bake an additional 10 minutes.

Pitch in The Kitch

Zdravo, ja sam Tanja, i poznavajući sebe mogu lako zaključiti da moji apetiti za životom rijetko spavaju. Otkad pamtim sebe da postojim i djelujem, pronalazim veliko zadovoljstvo u istraživanju i čitanju recepata, sadnji začina i povrća, ribolovu i naravno samom kuhanju. To je jedan aspekt kroz koji sam odlučila rasti kao osoba.

Moj ‘pravi posao’ je u IT-ju, te razmišljajući ‘inžinjerski’ dosta pomaže kod cijele organizacije sastojaka i procedura u kuhanju. Kroz poznavanje pravih ljudi, i pomenutu strast prema hrani, radim i kao jedna od urednica fenomenalnog magazina, portala, vodiča za najbolju hranu – Sarajevo Food Dictionary-ja.

Recepte biram i prilagođavam da bi bili što praktičniji, a opet da ne gube na ukusu.

Više praktičnih primjera u slikama možete naći na instagram profilu @pitchinthekitch


author
By Pitch in The Kitch
Let’s get social

© 2017 - 2019. Sarajevo Food Dictionary