SFD vam predstavlja: Naše knedle – Okusi Naših knedli – Sarajevo Food Dictionary

SFD vam predstavlja: Naše knedle – Okusi Naših knedli

Divna je priča kako jedan san uz pravu posvećenost može postati java i svakodnevnica u koju se svaki dan jedva čekate probuditi. Porodica Voloder je svoj san o porodičnom biznisu i pružanju zajednici najkvalitetnije proizvode, ostvarila i svakim danom unapređuje.

U ovom nastavku u SFD vam preporučuje – Naše knedle, pisaćemo o okusima i doživljaju koji Naše knedle pružaju.

Kako kažu, proces pripreme knedli je tradicionalan. Krompir tijesto, jaja, brašno… ali također su nam rekli da u Našim knedlama ima i jedan tajni sastojak, koji ih okusom uistinu izdvaja od ostalih ponuda u gradu. Tijesto je nevjerovatno mekano i mirisno, a opet zahvaljujući svojom nenametljivošću dozvoljava kombinaciju s mnogim punjenjima. Od 13 slatkih punjenja, koje danas možete naći u Našim knedlama, svaki je postigao uspješan brak s okusom tijesta, čiju tajnu porodica Voloder ljubomorna čuva.

U svoju ponudu će Naše knedle uvesti i slane knedle, i vjerujemo da će i ta ponuda da bude posebna na svoj način.

Porodica Voloder neće stati tu gdje jeste, svakim danom se trudi da unaprijedi svoju ponudu, i kao da namjerno radi na tome da produži vrijeme odluke svojih posjetioca, koju to knedlu odabrati, jer sve izgledaju nevjerovatno ukusno i želite ih probati.

Bitno je da su sastojci prirodni i provjereni. Bitno je da su sva voćna punjenja napravljena od sirovina iz naše zemlje. Bitno je da su okusom nedodirljive, i da ćete ih vrlo rado preporučiti nekome.

Naše knedle su u vrlo kratkom periodu postale vrlo prepoznatljive. Pozivamo vam da čim prije posjetite ovaj prekrasni lokal, u pastelnim bojama, koji miriše na domaće, i sami osjetite o čemu to cijelo Sarajevo uporno priča.


author
Piše: SFD
Let’s get social

© 2017 - 2020. Sarajevo Food Dictionary

X