SFD vam predstavlja – Ne propustite Happy hour u Fresh Corner-u – Sarajevo Food Dictionary

SFD vam predstavlja – Ne propustite Happy hour u Fresh Corner-u

Šta može obećati dobar početak dana nego nevjerovatni miris kafe i svježeg peciva?

Šta ako vam kažemo da za vas pripremamo posebnu akciju koja će slaviti upravo to?!

Fresh Corner je jedno od onih mjesta koje u vama budi znatiželju djeteta i predstavlja oazu za okrep kada god posjetite jednu od benzinskih pumpi koje kao dio sebe imaju ovakav kutak sreće.

Postati dio svakodnevnice svojih posjetioca zahtjeva veliku posvećenost kvaliteti i usluzi. Prihvativši tu odgovornost, ekipa svakog Fresh Corner-a je tu da s osmijehom, kad god vam je potreban predah, poput velike obitelji vam pruži toplinu i osjećaj dobrodošlice. Takvom mjestu se jednostavno želite svaki put vratiti.

Ovaj gastro kutak svaki dan predstavlja dnevnu ponudu peciva i sendviča između kojih je jednostavno teško izabrati favorita. Pekarski proizvodi su uvijek svježi. U ponudi su slatka i slana peciva, ali posebno se ističu prekrasni hrskavi mirisni kroasani koji plijene svojim izgledom, a tek okusom… 

Selekcija kafe je vrhunska. Ima nešto u tome kada učestvujete u pravljenju svoje kafe, te na kraju odlučite da li želite možda da je dodatno začinite s malo cimeta, čokolade ili karamele. Kao dodatno osvježenje, svaki Fresh Corner ima veliki izbor osvježavajućih napitaka, ohlađenih baš onako kako treba, sve opet u svrhu vašeg uživanja.

U fokusu filozofije postojanja Fresh Corner-a je stalni rad na unaprjeđenju kvalitete. Takva usluga se postiže kroz unikatnu gastronomsku ponudu, te naravno vrlo prihvatljive cijene.

Upravo iz tog razloga tokom oktobra u jutarnjim časovima Fresh Corner za vas organizira happy hour, gdje ćete uz svoj omiljeni topli napitak ostvariti 30% popusta na kroasan. Svjesni važnosti svakog početka, ovim happy hour-om želimo slaviti početak dana, te učiniti Fresh Corner mjestom za istinski predah za osvježenje i doživljaj vrijedan zaustavljanja.


author
Piše: SFD
Let’s get social

© 2017 - 2020. Sarajevo Food Dictionary

X