SFD vam predstavlja – Fresh Corner – mjesto gdje nastaje najbolja kafa – Sarajevo Food Dictionary

SFD vam predstavlja – Fresh Corner – mjesto gdje nastaje najbolja kafa

Kažu da velika vrata novog dana uspješno otvara samo dobra kafa. Birajte da ne vozite umorni i pospani. Predlažemo da svoj dan otključate kafom iz Fresh Corner-a, koju možete naći na odabranim INA i Energopetrol maloprodajnim mjestima i naravno dozvolite da neki od svježe spremljenih sendviča i tek ispečenih slanih ili slatkih pekarskih proizvoda vam utaži glad.

Zrna kafe koja se koriste za pripremu kofeinskih napitaka su punog okusa i mirisa. Kada ubacite žeton u aparat, aromatična zrna kafe se melju na licu mjesta, i pripremaju se da postanu dio neodoljivog napitka od kafe, bez obzira na to za koji ste se odlučili. Iskustvo koje nudi Fresh Corner, koliko god bili upoznati sa njihovom profesionalnošću, je svaki put dodatno iznenađujući.

Espresso je iznenađujuće jak i svojom aromom razbudiće i najuspavanijeg, te jednostavno predstavlja mnogo više od šoljice crne kafe. Ovaj Espresso je bogatog okusa, koji zaokružuje intenzivna duboka aroma.  

Capuccino je iznenađujuće kremast, te obogaćen gustom mliječnom pjenom, predstavlja jedan nježni mliječni napitak koji je odličan za duže vožnje i duga uživanja.

U slučaju da niste osoba koja pije kafu, odaberite jedan iz velikog asortimana premium čajeva, koji će doprinijeti uživanju u enterijeru i uvijek odličnoj atmosferi Fresh Corner-a.

Ono što čini Fresh Corner drugačijim, i što ga stavlja u inovatore ove vrste ponude, jeste konstantno poboljšanje u konceptu usluge koja se nudi posjetiocima. Upravo ti proizvodi vas čine spremnim da prihvatite izazove bilo kojeg doba dana, i usluga je koncipirana tako da vas oslobodi tenzije i podsjeti da barem na tren usporite i udahnete sjajne arome svježe pripremljene kafe ili peciva. Recite, ko tome može odoljeti (?).


author
Piše: SFD
Let’s get social

© 2017 - 2020. Sarajevo Food Dictionary

X