SFD Vam predstavlja – After Work Rage Booth – Sarajevo Food Dictionary

SFD Vam predstavlja – After Work Rage Booth

Šta god ste počeli na poslu loše se završilo ne vašom krivicom?

Jedva ste našli parking mjesto, ali po povratku ste našli kaznu kao ljubavno pismo od policije?

Ljuti vas nepravda?

Konstantno ste pod stresom imate osjećaj da ćete pući?

Mi vam ne možemo riješiti sve probleme, ali možemo vam predložiti idealan način da se oslobodite loše energije. Sve frustracije nakupljaju i čekaju pravi momenat da eksplodiraju. Je li vam se ikad desilo da u trenutku kada morate ostati sabrani, u glavi zamišljate kako lomite sve oko sebe, ali zbog normi koje je društvo uspostavilo i zbog okvira zdravog razuma ta se eksplozija nikad ne desi (?). Obično taj bijes učahuren ostaje u nama, i čini nam svaki dan tmurnijim, bezvoljnijim i tužnijim. Istina, postoje načini da se loša energija izbaci kao što je trening, druženje s prijateljima… Ali šta ako vam kažemo da za vas pripremamo jedan after work koji će sve elemente za otpuštanje bijesa ujediniti u jedno nezaboravno iskustvo.

Sarajevo Food Dictionary lansira novi brend evenata. Radi se o After Work Rage Booth događaju.

Moćan naziv zar ne?

SFD je za ovu priliku napravio rage booth po svjetskim standardima sigurnosti i zaštite, koja je namijenjena da se u njoj skrši bijes. Svi posjetioci ovog SFD event-a imaju priliku da razbijaju pive i tako lansiraju svu svoju lošu energiju daleko od sebe. SFD Rage Booth je prvi rage booth na svijetu! Postanite dio izvršenja jedne maestralne ideje!

Brinete se za svoju sigurnost?

“Rage Booth je napravljen od pleksiglasa i gumiranog materijala” – naglasila je Medina Dedajić, osnivač i CEO Sarajevo Food Dictionary-ja – “tako da ćete se moći slikati, snimati i od samog čina oslobađanja bijesa napraviti zabavnu uspomenu koju vas pozivamo da podijelite na društvenim mrežama uz hashtag #skršibijes.”

Sama ideja potiče od Rage Room fenomena koji je trenutno najpopularniji i najpoznatiji način rješavanja bijesa. Korisnici Rage Room iskustva, uz prigodnu zaštitnu opremu razbijaju stvari u za to predviđenoj sobi. Sve ovo prati muzika na slušalicama, koje korisnik odabere. Vjerujte nam da je satisfakcija nevjerovatna.

Eh sada malo više o eventu…. Ovo će biti event koji neće uključivati slijedove jela, rezervacije ili plaćanje ulaza. Prvi u nizu After Work Rage Booth event će se desiti u Freaky's pubu, na Skenderiji, 5. februara. Event počinje u 16h i trajaće… pa trajaće dok svi posjetioci ne budu s osmijehom na licu bez traga stresu s kojim su došli. Bitno je da naglasimo da ce cijeli event ispratiti live nastup raznih DJ-eva.

“Ovaj after work je najviše orjentisan iskustvu oslobađanja bijesa kroz sigurno razbijanje u Rage Booth-u, određenih piva koje se služe u Freaky's pub-u, kokice i načose. Freaky's je naravno za vas pripremio promotivne cijene piva, koje možete koristiti za razbijanje. Vaše je samo da se pojavite.” – Rekla je Medina.

SFD će organizovati jedan after work mjesečno, ali takođe planira s Rage Booth-om krenuti na putovanje kroz BiH – prvo Mostar, pa onda Banja Luka. Pratite nas za više info.

SFD ne podržava bijes izvan Rage Booth kabine. Ovdje se radi o projektu koji se koristi samo u terapeutske svrhe.

 

 

 

 


author
Piše: SFD
Let's get social

© 2017 - 2019. Sarajevo Food Dictionary