SFD vam predstavlja – Urban Café Deli – Subotnji brunch, proslava života i slobodnog vremena – Sarajevo Food Dictionary

SFD vam predstavlja – Urban Café Deli – Subotnji brunch, proslava života i slobodnog vremena

Nakon pet dana radnih, neradni vikendi su idealni za uživanje s porodicom. Vikendi treba da počnu lijenim jutrima, obiteljskim izletima i savršeno postavljenim stolom za objed i jelima koja svakim nas zalogajem obraduju. Takvi su vikend obroci nešto na čemu smo svi zahvalni, jer nema ništa opuštenije od susreta s prijateljima i obitelji u lijeno vikend popodne za dobru hranu i piće i neobavezno brbljanje.

No, biste li se stvarno željeli probuditi u subotu ujutro i skuhati obilni obrok za sve? Mi mislimo da vam to ne bi bio prvi izbor. Kako biste bili sigurni da nedjelju ne provodite u kuhinji žonglirajući između kuhanja jednog jela i drugog, uputite se do Urban Caffe.delija da isprobate nevjerojatne bifee za subotnji doručak.
Brunch je osmišljen za opuštanje s voljenima i uživanje u raskošnoj hrani i piću. Brunch nastao je od riječi breakfast (eng doručak) i lunch (eng ručak), tako da je to upravo onaj objed karakterističan za vikend ni previše ujutro ni previše popodne.

Kako bi omogućili da za svakog bude ponešto, Urban Caffe.deli su napravili Brunch pakete i to:
– Mini švedski sto, koji uključuje supu, predjelo, dva glavna jela i desert (15KM)
– A la carte brunch meni
– Dječiji buffet odjel s igraonicom s oslikavanjem lica i puno zabavnih igara

Koristeći najbolje sastojke i provjerene recepte Urban Caffe.deli je pretočio svoje znanje u vrhunske slastice, porodičnu zabavu, mnogobrojne dječije aktivnosti i još puno toga. Znajući koliko je vrijeme koje provodimo sa svojim najbližim bitno, djeca do 6 godina ne plaćaju hranu, a za onu od 6 -11 godine se plaća pola iznosa. Potrebno je da izvršite rezervaciju na 033 879 984 i tako omogućite personalnu Urba Cafe-delija da odvoji dovoljno vremena da za vas pripremi čisti užitak.

Vjerujte nam na riječ, da je svake subote od 12 do 16 organizovana prava proslava života i slobodnog vremena, koje ste svjesno odlučili uložiti u provod sa svojim voljenima.


author
Piše: SFD
Let’s get social

© 2017 - 2020. Sarajevo Food Dictionary

X