After Work Rage Booth – Sarajevo Food Dictionary

After Work Rage Booth

Prvi u nizu novih after work okupljanja srijedom – After Work Rage Booth – otvara svoja vrata naredne srijede 05.02.2020. u Freaky's Pub na Skenderiji gdje ćemo zajedno sa svima vama uživati u alpsolutnom novitetu razbijanja flaša kroz istovremeno terapeutsko dejstvo razbijanja bijesa! After Work Rage Booth je kabina prilagođena svim sigurnosnim standardima u kojoj će svi koji to budu htjeli moći ući i razbijati flaše konzumirane na After Work-u, snimati se i slikati u brendiranoj kabini #skršibijes.

Pive koje će se moći razbijati i koje će biti na ponudi su:

KROMBACHER ESTRELLA
1x piva = 3,50 KM 1x piva = 4,00 KM
4x pive = 12,00 KM 4x pive = 14,00 KM
6x pive = 16,00 KM 6x pive = 18,00 KM

Bitno je naglasiti da su sva ostala pića na ponudi Freaky's Pub-a (pive, vina, sokovi, žestoka pića itd…) dostupna tokom eventa, ali se njihove ambalaže ne smiju razbijati u Aftwer Work Rage Booth.

Uz pive ćemo tokom cijelog after work eventa imati besplatne kokice i nachose sa sosom po cijeni od 3,00 KM. After Work Rage Booth event će pratiti nastup dvije odlične DJ-ice, a sam event će od početka do kraja imati voditeljicu i animatora Medinu Dedajić, kreatorku ovog branda after work evenata koja će nam svima pomoći da “uđemo u fazon” sa #skršibijes srijedom.

Za razliku od ostalih SFD evenata, After Work Rage Booth event nema formiranu cijenu pristupa, plaćate i razbijate koliko konzumirate! Isto tako nema rezervacija mjesta ni stolova, s toga, požurite da na vrijeme osigurate svoje mjesto naredne srijede 05.02.2020. i budete dio prvog After Work Rage Booth!

Mi vas dočekujemo od 16:00h i ispraćamo do kada god vama i nama ne bude kasno za ustati se na posao u četvrtak ujutro!

Radujemo se novom poduhvatu i jedva čekamo narednu srijedu!
#SFD #skršibijes


author
Piše: SFD
Let's get social

© 2017 - 2019. Sarajevo Food Dictionary