After Work Rage Booth – Sarajevo Food Dictionary

After Work Rage Booth

Sorry, this entry is only available in english. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Prvi u nizu novih after work okupljanja srijedom – After Work Rage Booth – otvara svoja vrata naredne srijede 05.02.2020. u Freaky’s Pub na Skenderiji gdje ćemo zajedno sa svima vama uživati u alpsolutnom novitetu razbijanja flaša kroz istovremeno terapeutsko dejstvo razbijanja bijesa! After Work Rage Booth je kabina prilagođena svim sigurnosnim standardima u kojoj će svi koji to budu htjeli moći ući i razbijati flaše konzumirane na After Work-u, snimati se i slikati u brendiranoj kabini #skršibijes.

Pive koje će se moći razbijati i koje će biti na ponudi su:

KROMBACHER ESTRELLA
1x piva = 3,50 KM 1x piva = 4,00 KM
4x pive = 12,00 KM 4x pive = 14,00 KM
6x pive = 16,00 KM 6x pive = 18,00 KM

Bitno je naglasiti da su sva ostala pića na ponudi Freaky’s Pub-a (pive, vina, sokovi, žestoka pića itd…) dostupna tokom eventa, ali se njihove ambalaže ne smiju razbijati u Aftwer Work Rage Booth.

Uz pive ćemo tokom cijelog after work eventa imati besplatne kokice i nachose sa sosom po cijeni od 3,00 KM. After Work Rage Booth event će pratiti nastup dvije odlične DJ-ice, a sam event će od početka do kraja imati voditeljicu i animatora Medinu Dedajić, kreatorku ovog branda after work evenata koja će nam svima pomoći da “uđemo u fazon” sa #skršibijes srijedom.

Za razliku od ostalih SFD evenata, After Work Rage Booth event nema formiranu cijenu pristupa, plaćate i razbijate koliko konzumirate! Isto tako nema rezervacija mjesta ni stolova, s toga, požurite da na vrijeme osigurate svoje mjesto naredne srijede 05.02.2020. i budete dio prvog After Work Rage Booth!

Mi vas dočekujemo od 16:00h i ispraćamo do kada god vama i nama ne bude kasno za ustati se na posao u četvrtak ujutro!

Radujemo se novom poduhvatu i jedva čekamo narednu srijedu!
#SFD #skršibijes


author
By SFD
Let’s get social

© 2017 - 2019. Sarajevo Food Dictionary