Blind Food Tasting – Spice it Up! – Sarajevo Food Dictionary

Blind Food Tasting – Spice it Up!

Vraćamo se nakon malo duže pauze, ali se vraćamo osvježeni i spremni za nove Blind Food avanture!

Ovoga puta se družimo uz poveze i menijem od sedam slijedova koji će biti baziran na temi „Spice it Up“!
Igramo se sa začinima svijeta i puštamo vas da istražujete svoja čula kroz njih. Ne možemo vam obećati da ćete sve pogoditi, ali ono što vam možemo obećati je savršen meni by Chef Roberto Vrgoč & Team, super druženje uz nove i stare SFD Blind Food gurmane i puno, puno smijeha!

Budući da vam želimo pružiti uvijek najbolje menije, najkvalitetnije sastojke i najbolji experience, cijenu evenata poput Blind Food Tasting-a koji imaju više od standardna četiri slijeda SFD evenata smo, radi kvalitete slijedova, povećali na 30 KM.

Galerija SFD slikica će uvijek pratiti naše zajedničke uspomene sa gastro avantura, a poveze od sada zadržavate također kao sastavni dio te uspomene.

Budući da su zadnja dva Blind Food eventa rasprodata u 48h i da smo, na našu veliku žalost, morali vratiti veliki broj zainteresovanih ljudi koji su htjeli biti dio Blind Food ekipe, ovoga puta za sve rezervacije koje ne uđu u prvi lot od 60x osoba za datum 10.03.2020. radimo isti event, sa istim menijem 7 dana kasnije – 17.03.2020. u 19:00h.
Želimo širiti našu porodicu SFD gurmana i omogućiti svima koji žele biti dio ovog iskustva da u njemu i uživaju.

Čekamo vas za koji dan na Blind Food Tasting – Spice it Up i jako se radujemo druženju!


author
Piše: SFD
Let's get social

© 2017 - 2019. Sarajevo Food Dictionary