SFD Vam Predstavlja: Caffe Katedrala – Mala oaza užitka u centru Sarajeva – Sarajevo Food Dictionary

SFD Vam Predstavlja: Caffe Katedrala – Mala oaza užitka u centru Sarajeva

Cafe pekara Katedrala, u poznatoj sarajevskoj ulici Pehlivanuša, nova je destinacija ukoliko ste u potrazi za ukusnim i zdravim snackom tokom užurbanog dana.

Lokacija u centru grada, moderno industrijsko uređenje i bogata ponuda pružaju zdrav i ukusan „predah“ i bijeg od gradske vreve. Svjesni užurbanosti danšnjeg savremenog života, Fine Food je prepoznao potrebu građana i turista Sarajeva za brzim ali zdravim obrocima, te kreirao raznovrsnu i bogatu ponudu peciva i salata koja će zadovoljiti i najzahtjevnija nepca. Fine Food tim svakodnevno pomno bira najsvježije sastojke od bh. proizvođača, kreirajući ukusne kombinacije pretočene u vrhunska peciva, sendviče i salate.

Boravak u cafe pekari Katedrala više je od pukog zadovoljavanja dnevnih nutritijevnih vrijednosti. Izbor savršeno balansiranog obroka i uživanje u vrhunskim okusima predstavljaju potpunu posvećenost užitku u okusima u bilo koje doba dana. Cafe pekara Fine Food zadovoljit će potrebe svakog obroka i užine.

Prvi izbor je najteži. Naš je pao na salatu sa dimljenom pastrmkom, a u ponudi su još salate sa tunjevinom i piletinom. Desert je bitan dio centralnog obroka te vam predlažemo da odaberete čokoladnu tortu.

Cafe pekara Katedrala u centru Sarajeva pruža mogućnost odabira vrhunskih proizvoda, kratak predah od gradske užurbanosti uz užitak u vrhunskim kombinacijama okusa.

Dobrodošli!


© 2017 - 2020. Sarajevo Food Dictionary

X