SFD vam predstavlja – Caffe Pekara Katedrala – Mijenjanje koncepta brze hrane – Sarajevo Food Dictionary

SFD vam predstavlja – Caffe Pekara Katedrala – Mijenjanje koncepta brze hrane

Posmatrajući interijer, primijetićete da po mnogočemu predstavlja jedinstvo razlićitih iskustava, i načina organizacije posla iz raznih dijelova svijeta. Tračak svjetskih metropola se osjeti u zraku, kao i miris vrhunske kafe koja pravi instantno uzemljenje.

Autentičnost je postignuta kombinujući investiciju i znanje uspješnih i priznatih stručnjaka za hranu. Kao rezultat Fine Food postaje predstavnik novih standarda, i vjerujte nam na riječ da ne prave kompromise kada je kvalitet, usluga ili pažnja koja se poklanja svakom detalju u pitanju.

Kroz posao, ovaj divni tim se vodi da su posvećenost, rad i želja da zadrže prvopostavljeni kvalitet kao prioritet.

Nego, morate probati američke pite. Znamo kako kažu prvo se jede očima, a one doslovno izgledaju kao sa slike, a prhko tijesto uravnoteženo ne pretjerano slatkim ali jako ukusnim filom pomaže životu da svaki put iznova nađe smisao.

Fine Food polazi od mijenjanja vizije o brzoj prehrani koju smo stekli kroz dugi niz godina. Brzu hranu smo krenuli gledati kao deevoluciju nutrijenata u hrani koju kupujemo i konzumiramo. Fine Food Caffe Katedrala radi na razvoju urbane kulture u prehrani.

Sastojci su svježi, kombinirani kroz pravila i savjete gastronomskih sručnjaka i svi dolaze od bosanskohercegovačkih proizvođaća.

Rad Fine Food brenda je zasnovan na tradicionalnom, lokalno razvijenom i onda obrađenom od strane posljednjih prehrambenih tehnologija u proizvodnji.

Ono smo što jedemo, I neka to što unosimo u svoj organizam bude iz kontrolisanih uslova, i sirovine koja se nabavlja na dnevnoj bazi i uspješno kombinuje prema vec isprobanim receptima.

A sada trk do Pehlivanuše 1, Caffe Pekara Katedrala i probajte puter kiflu ili kroasan sa čokoladnim ili punjenjem od višnje.


author
Piše: SFD
Autor teksta:

Sarajevo Food Dictionary

© 2017 - 2020. Sarajevo Food Dictionary

X