Anaka – Women Supporting Women – Sarajevo Food Dictionary

Septembar, 2020

18Sept17:0023:00Anaka - Women Supporting Women17:00 - 23:00

Detalji eventa

Novi brend SFD evenata koji smo osmislili kako bi objediili, ujedinili i upoznali predivne i prelijepe žene sa naše gastro scene, velike borce na današnje vrijeme, koje iz dana u dan stoje hrabro iza kormila svojih biznisa, snažno stvaraju svoj dalji put i ne odustaju.

Nećemo vam puno pisati o njima, dopustiti ćemo da vam se same predstave kroz svoj kutak na našem prvom druženju. Cilj Anaka okupljanja (Anaka, egipatska božica poznata kao “the embracer”) jeste da se žene u gastro industriji međusobno upoznaju, da ih naše gošće upoznaju kroz neposredni razgovor, družbu i svakako mogućnost kušanja ili kupovine njihovih proizvoda i radova koji će biti posebno pripremljeni samo za prilike eventa.
Naša partnerica u izbedbi ovog projekta, snažna žena za kormilom kultnog sarajevskog restorana 4 sobe gospođe Safije, Dalila Lakomica, će zajedno sa Medinom Dedajić, osnivačicom Sarajevo Food Dictionary i idejnim tvorcem Anaka evenata, predvoditi naše prvo druženje zajedno sa slijedećim damama:
Maja Kantar (Kantar Homemade)
Maja Pilav (Zdravo)
Jasmina Dizdarević (Waga Wood)
Amra Temim-Hadžalić (Domaćica i tri patuljka)
Alma Selimović (Falitidaska, Studio 59)
Naše druženje je u petak 18.09. sa početkom od 17:00h i do 23:00h. Mi vas dočekujemo u našim najljepšim haljinama, sa cvijećem u kosi i pozivamo vas da nam dođete iste takve da zajedno sa osmijehom i uz veliko uzbuđenje ovaj petak provedemo u druženju, uz čašu pića, upoznajavajući jedne druge i šireći podršku i ljubav jedne drugima…da provedemo petak, Venerin dan, u znaku uzdizanja, u znaku žena.
Budući da bismo voljeli Anaka druženja ustaliti na naš kutak ženske energije, druženja i snage, pozivamo ovim putem sve žene u gastro industriji koje žele učestvovati na narednim okupljanjima da podnesu prijavu i svoj opis na mail info@sfd.ba
Simbolične kotizacije za učešće na eventu ići će svaki put za zbrinjavanje hranom onih kojima je ista najpotrebnija.
4 sobe gospođe Safije će imati široki odabir koktela i moktela, te posebno izvdvojenu ponudu ostalih pića specijalno pripremljenih za ovu priliku.
Ulaz na event je 5 KM i karte ćete moći kupiti na samom ulazu.
Čekamo vas u vašim omiljenim haljinama na prvom zagrljaju Anaka- Women Supporting Women.

 

Datum i vrijeme

18. Septembar (Petak) 5:00pm - 18. Septembar (Petak) 11:00pm

Rezervacije

info@sfd.ba

© 2017 - 2020. Sarajevo Food Dictionary

X