Coffee Days – novo mjesto za kafu i puno više – Sarajevo Food Dictionary

Coffee Days – novo mjesto za kafu i puno više

Sarajevo je tačno pred Coronu, 16.03.2020. dobilo novo, posebno coffee mjesto u sklopu zgrade Meander na Otoci. Njihovo ime – Coffee Days.

Istinski zaljubljenici u ugostiteljstvo, tim Coffe Days smatra svoj posao i zadovoljstvom, te za cilj imaju omogućiti svojim gostima ugođaj i doživljaj, pokretačku snagu i autentičnu priču čiji dio i sami mogu da postanu. Prema riječima Aldina Avdića, osobe koja stoji iza ovog mladog projekta „Vodimo se misijom da kroz ugostiteljstvo iniciramo, potenciramo i implementiramo projekte i dešavanja koji doprinose zajednici, te prije svega mladima stvorimo mogućnost za poticaj, podršku, promociju i afirmaciju sa ciljem promicanja slobodnog, kreativnog i kulturnog izražavanja. Za vrijeme restriktivnih mjera uspjeli smo implementirati sjajan projekat, knjiga “Sve te priče” satkana od radova mladih pisaca i pjesnika iz cijele Bosne i Hercegovine čija će se promocija održati 19.08.2020 u sarajevskoj kući sevdaha.“

Za više informacija o ovom novom mjestu koje je puno više od jednostavnog cafea, posjetite njihove profile na Facebook i Instagramu.


© 2017 - 2020. Sarajevo Food Dictionary

X