Druga Škola zdravog kuhanja – Sarajevo Food Dictionary

Druga Škola zdravog kuhanja

Vraćamo se nakon skoro godinu dana i mnogih neprilika sa jednim, nama jako posebnim eventom, našom drugom Školom zdravog kuhanja.
Prva Škola je bila preposebna, učesnici i njihovi utisci su nam najbolje mjerilo kvalitete i uspjeha i slobodno možemo reči da su druženje, učenje i kuhanje tokom prve Škole bili jedno predivno iskustvo, znanje i uspomena.
Program smo doradili, izmijenili i prilagodili shodno uputama i utiscima naših prvih polaznika, te vam donosimo drugu, intenzivnu Školu zdravog kuhanja sa novim predavačima, temama i modulima rada.
Družiti ćemo se tri uzastopna dana (09.-10.-11.03.2021.) , svaki dan po 4h časova koji će biti u cjelosti praktični. Na časovima će polaznici naše Škole imati priliku da uz slijedeće predavače obuhvate naredne module rada i spremaju svaki dan složene menije sadržane od zavidnog broja jela.
Dan 1:
Nidžara Ćatović (kineziolog, raw food i veganski kuhar) – Modul sirove ishrane, benefiti, tricks & tips.
#rawcooking
Dan 2:
Asja Sirbubalo, Magistar farmacije. Nutricionistica. Modul LCHF ishrane.
#hranajeIN #zdravomožebitiukusno
Dan 3:
Danira Šabić, Montessori učiteljica. PlantBased nutricionistica. Modul veganske ishrane. #poweredbyplants
Zadnji dan ćemo imati i zakusku uz dodjelu Diploma svim učesnicima. Svi polaznici Škole će dobiti i materijale za Školu kao i plan i program Modula za nastavak zdravog načina prehrane nakon okončane nastave.
Broj raspoloživih mjesta: 20 polaznika
Cijena po polazniku: 200 KM
Prijave i rezervacije: info@sfd.ba
Radujemo se intenzivnom druženju, radu, učenju, kuhanju, razmjeni znanja i mišljenja. Radujemo se našoj drugoj ekipi Škole zdravog kuhanja. Čekaju nas posebna iskustva i uspomene!
Vaš SFD ❤

© 2017 - 2020. Sarajevo Food Dictionary

X